Ultimele stiri

Înainte să demoleze garajele de pe strada Orion, municpalitatea este obigată să despăgubească nouă proprietari

Aleea Azurului

Aproximativ 2.000 de euro/ garaj! Atât va plăti Primăria Timișoara celor nouă proprietari de garaje de pe strada Orion, care au clauze de despăgubire pentru construcții. Decizia vine după ce consilierii locali au votat, în plenul de vineri, proiectul care rezolvă această problemă.

Proprietarii garajelor de pe strada Orion au fost notificați de Primărie încă din luna aprilie, pentru a-și demola construcțiile, deoarece zona fusese declarată de interes local și urma să înceapă lucrări de reabilitare. Atunci însă proprietarii s-au opus acestui lucru și nu a fost chip ca municipalitatea să-i convingă. Chiar dacă primarul Nicolae Robu nu voia să audă de niciun fel de despăgubire în bani, iată că acest lucru se va întâmpla căci nouă dintre proprietarii de garaje au astfel de clauze în contract, iar municipalitatea este obligată să-și facă datoria.

Acum, pentru ca demolarea costrucțiilor să fie legală, s-a decis despăgubirea celor ce au astfel de clauze în contracte. Conform hotărârii luate astăzi în ședința Consiliului Local, suma pentru fiecare garaj va fi negociată direct cu fiecare proprietar, dar este aproape sigur că aceasta va fi undeva în jurul sumei de 2.000 euro/garaj.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*