Ultimele stiri

Inaugurare de stradă cu probleme, la Timișoara [FOTO]

Edilul Timișoarei a avut parte de o surpriză de proporții astăzi când a mers să inaugureze asfaltarea unei străzi din zona Torontalului. Pe strada Orșova, apa băltea pe porțiunile de asfalt recent turnate, buruienile erau de aproape doi metri, iar cireașa de pe tort, o mașină era abandonată de ani buni pe domeniul public. Primarul a tunat și a fulgerat și a promis că îi va sancţiona pe cei care au făcut recepţia străzii,

Robu l-a sunat, de asemenea, pe şeful Poliţiei Locale, căruia i-a cerut ca maşina abandonată să fie ridicată urgent de pe domeniul public și să aplice sancțiunile nacesare locatarilor care au lăsat-o acolo. De asemenea, să-i amendeze și pe cei care au lăsat buruienile să crească.

„Bălăriile sunt de trei metri şi ei sunt mari proprietari. Aici e o problemă de calitate a lucrării, din păcate asfaltul nu a fost peste tot aşezat la gradul de netezime normal şi de aceea în câteva locuri bălteşet apa. Evident, vom cere firmei care a executat lucrarea să o remedieze. Numai că lucrul acesta nu trebuia să îl descopere primarul, ci cei care pentru asta sunt plătiţi. O să aibă ei o discuţie cu mine pe subiectul acesta. Eu ţin să cunosc oraşul în mod direct pentru că în felul acesta nu pot fi păcălit. Dacă stăteam în birou aş fi putut să cred că totul era făcut perfect. Aşa, având descinderi pe teren, mai prind şi momente de după ploaie şi pot cunoaşte realităţile aşa cum sunt ele şi pot dispune măsuri corective”, a declarat Robu.

Strada inaugurată astăzi de Nicolae Robu este o lucrare de asflatare cu covor asfaltic, pe o lungime de circa 850 de metri, lucrare în cadrul căreia s-au creat un număr important de locuri de parcare, aproximativ 150.

La faţa locului a fost chemat și responsabilul cu lucrarea, de la firma RSG, pentru a da socoteală. Acesta a precizat că toate problemele vor fi remediate în următoarea perioadă.

Lucrarea este făcută din bani publici şi a costat aproximativ 640.000 de lei. Lucrările de remediere ale străzii vor fi făcute pe banii firmei vinovate.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*