Ultimele stiri

Încă cinci sensuri giratorii în amenajare, la Timişoara. Unde vor fi realizate

sens giratoriu lipovei

Se va circula mai uşor pe unele străzi din Timişoara. Primarul Nicolae Robu a anunţat că, în acest moment, sunt cinci sensuri giratorii în amenajare. „Am promis siguranţă în trafic, iar în cazul sensurilor giratorii, regulile sunt simple şi foarte clare pentru toată lumea”, a explicat edilul-şef.

Potrivit primarului Timişoarei, în prezent, două sensuri giratorii se află în amenajare pe Calea Buziaşului, unul dintre acestea fiind finalizat, dar nu este dat în folosinţă pentru că urmează lucrările de finisare.

Şi în faţa magazinului Novatim de lângă stadionul „Dan Păltinişanu” se amenajează încă un sens giratoriu, la capătul străzii Podeanu. Apoi, un alt sens se realizează pe Calea Lipovei, în locul în care se face lărgirea la patru benzi, lucrare care va fi finalizată în câteva săptămâni.

De asemenea, începe şi amenajarea unui nou sens la intersecţia str. Şt. O. Iosif cu str. Iepurelui. „Plus că acum se amenajează de către NEPI sensul giratoriu din Calea Şagului şi vom continua”, a conchis Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*