Ultimele stiri

Încă o firmă acuză că Nicolae Robu e dezinformat de către angajații Primăriei

colegiul national cd loga

După ce firma ce se ocupă cu reabilitarea Liceului Lenau, Kasdum, a acuzat vehement faptul că primarul Nicolae Robu este influențat și, mai mult decât atât, dezinformat, de către angajații Primăriei, situația se repetă. Și firma Constructim, cea care făcea reabilitarea la Loga, spune același lucru.

Vă reamintim că după ce au văzut modalitatea în care cei de la Kasdum au abordat situația cu primarul Nicolae Robu, cei de la Constructim au creat și ei o pagină de Facebook pentru a-și spune oful. Lucru ce a dat rezultate, căci ei și primarul Nicolae Robu au ajuns într-un final la un rezultat

După o discuție de mai bine de două ore cu domnul primar și domnul arhitect Cadariu, am identificat toate problemele. În urma discuțiilor purtate am luat decizia să deblocăm această situație și ca fiecare dintre părți să acționeze prompt și eficient pe problemele care-i revin. Cea mai gravă problemă este că pe șantierul de la Liceul Loga nu mai există de ceva vreme proiectant. Dl. Primar Nicolae Robu s-a angajat să rezolve cât mai urgent posibil această piedică pentru a putea relua lucrul. În aceste condiții noi ne-am luat angajamentul să finalizam proiectul până în data de 15.09.2015 pentru că elevii care învață la cel mai tare liceu din Timișoara, să înceapă școală în condiții cât mai bune”, spun reprezentanții Constructim, pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*