Ultimele stiri

Încă o lovitură! Tramvaiele reabilitate nu vin nici în luna martie

Cei ce și-au imaginat că se vor plimba cu tramvaie cu wi-fi și camere de supraveghere în luna martie, mai trebuie să aștepte! Deși luna următoare se împlinea al treilea termen de finalizare dat de municipalitate, iată că reabilitarea celor două tramvaie încă mai întârzie,

„Sunt în lucru la Arad și la Pașcani (n.r. cele două tramvaie) și anumite operații avansează fără probleme, dar altele se poticnesc pentru că anumite componente vin cu întârziere, unele dintre ele vor fi livrare abia în luna martie”, anunță primarul Nicolae Robu.

În cel mai bun caz lucrările vor fi gata în luna aprilie, anunță edilul. Interesant este, însă faptul că până în momentul de față municipalitatea a ținut sub atentă spuraveghere doar realizarea tramvaiului la firma din Arad, firma de la Pașacani nici măcar nefiind vizitată.

„I-am cerut domnului Goia (n.r. directorul RATT) să meargă și la Pșcani să vadă care e stadiul. Primele decurg greu că sunt prototipuri. La urătoarele va dura mult mai puțin. Ei au spun că în a doua etapă timpul va fi e trei ori mai scurt”, a conchis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*