Ultimele stiri

Incendiu de proporții la acoperișul unei hale industriale din municipiul Timișoara. Sute de persoane au fost evacuate

incendiu hala

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș a fost anunțat în data de 26.05.2015, ora 10:46 referitor la producerea unui incendiu la acoperișul unei hale industriale din municipiul Timișoara, strada Măcin.

La locul intervenției, la ora 10:50 s-au deplasat 11 echipaje din care 8 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice de lucru la înălțime și o ambulanță S.M.U.R.D, 32 subofițeri, 6 ofițeri și un echipaj al poliției.Timpul de deplasare al pompierilor militari a fost de 4 minute.
S-a constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, în interiorul secției, de-a lungul tubulaturii de ventilație și la partea superioară a acoperișului cu pericol de propagare la secțiile învecinate. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.
Acțiunea de stingere a fost coordonată de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș.
Au fost evacute 813 persoane fără a fi înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este de natură tehnică, scântei electrostatice produse în interiorul unei tubulaturi de ventilație.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*