Ultimele stiri

Încep demolările de garaje pe strada Uranus. Ce apel face Robu la proprietari

Aleea Azurului

Războiul dintre municipalitate și proprietarii de garaje continuă. O nouă zonă din Timișoara a fost declarată marți, în cadrul plenului Consiliului Local, ca fiind de interes public local, astfel ca garajele amplasate acolo să poată fi demolate în contextul modernizării orașului.

„N-au cum să mai rămână acolo pentru că încurcă funcționalitatea orașului, pe lângă aspectul inestetic pe care îl au. Eu știu că proprietarii s-au obișnuit să aibă o anexă unde să mai poată depozita diverse lucruri, nu neapărat să-și țină mașina, dar trebuie să înțeleagă că vrem binele orașului. Cetățenii trebuie să înțeleagă că, deși vor fi afectați acum, pe viitor se vor bucura de rezultate”, a explicat primarul Nicolae Robu

Astfel, așa cum anunța, la finele lunii noiembrie, edilul-șef al Timișoarei, următoarea acțiune de demaloare va avea loc pe strada Uranus. Demolările vor fi inițiate în contextul amenajării parcului Pădurice.

“Următoarea acţiune va fi pe strada Uranus, unde sunt foarte multe garaje. În ședinţa de joi sau în prima şedinţă din luna decembrie vom declara utilitatea publică pentru zona respectivă, pentru că intră în amenajare parcul Pădurice”, spunea la momentul respectiv edilul.

În plus, primarul a ținut să facă și un apel către toti proprietarii de garaje din oraș. Acesta le cere să fie cooperativi în momentul în care modernizarea spațiilor dintre blocuri va ajunge în zonele în care locuiesc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*