Ultimele stiri

Încep lucrările la clădirea unde va fi mutată Clinica de Dermatologie. Când ar trebui să fie finalizată acţiunea

Nicolae Robu

Încep demersurile pentru mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti, în noua locaţie de pe strada Daliei. Deşi mutarea oficială nu va avea loc în acest an, astăzi s-a predat amplasamentul, astfel încât lucrările de modernizare a noului spaţiu vor începe în cel mai scurt timp.

„Am ajuns la momentul în care predăm amplasamentul pentru organizarea de şantier şi de amenajare a acestei clădiri, pentru ca ea să găzduiască Clinica de Dermatologie, care acum funcţionează pe strada Mărăşeşti în condiţii care nu sunt deloc proprii pentru o clinică a anilor pe care îi trăim. Această clădire va intra în lucrări de amenajare complexe, de consolidare a clădirii, dar, dincolo de asta, se vor face amenajări ale interioarelor pentru ca, astfel, clădirea să corespundă tuturor necesităților medicale moderne. Vor fi geamuri termopan, vom face o clădire aşa cum scrie la carte. Ea va oferi cu totul altfel de condiţii, aşa cum scrie în actul medical pentru clinicile dermato-venerologice şi, pe de altă parte, pentru pacienţi cu probleme de tipul respectiv”, a afirmat edilul.

Conform declaraţiilor primarului, valoarea lucrărilor se ridică la suma de 7.340.000 de lei, iar mutarea trebuie să aibă loc cel târziu în iunie 2014, termenul de finalizare fiind de 13 luni.

Clădirea de pe strada Daliei aparţine Primăriei, dar în trecut aceasta a fost închiriată Universităţii Tibiscus. Edilul a afirmat că Universitatea nu a dorit să mai folosească acest spaţiu, iar atunci oficialii Primăriei au considerat că această clădire, după lucrările de modernizare, va fi potrivită pentru a găzdui Clinica de Dermatologie.

Strada Daliei - Cladire Clinica Dermatologie

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*