Ultimele stiri

Încep pregătirile pentru Târgul de Paști de la Timișoara! Ce trebuie să facă comercianții ce vor să-și expună produsele

vacanta paste

Și anul acesta, în perioada sărbătorilor pascale, centrul Timișoarei a fi luat cu asalt de zecile de căsuțe special amenajate pentru Târgul de Paști. În acest sens, reprezentanții municipalității anunță că s-a dat startul înscrierilor pentru cei care vor să-și vândă produsele la geamul acestor tarabe.

Primăria Municipiului Timişoara împreună cu Casa de Cultură a Municipiului organizează, în perioada 27 martie – 16 aprilie 2015, a opta ediție a Târgului de Paşti. Astfel, comercianţii care sunt interesaţi să-și vândă marfa la căsuțele din centrul orașului, vor putea depune între 23 februarie – 06 martie 2015, la Primăria Municipiului Timişoara, la camera 12, Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, la ghişeele nr. 3 şi nr. 4 dosarele pentru concurs.

Dosarul depus de comercianți trebuie să conțină următoarele documente:

• formular (word) (pdf) de participare la Târgul de Paşti;

• CD cu pozele si lista produselor comercializate;

• poze ale căsuţei, în cazul în care comerciantul deţine căsuţă;

• copie xerox după actele firmei sau dovada faptului că agentul economic este constituit într-una din modalităţile prevăzute de lege în vederea desfăşurării de activităţi cu scop lucrativ

• certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate

• date de contact

Atenție, reprezentanții Primăriei anunță că cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*