Ultimele stiri

Începe ˝Săptămâna Calităţii Timişorene˝. Ce evenimente sunt pregătite

S-a spus START ˝Săptămânii Calităţii Timişorene˝, luni, în sala de Consiliu a Primăriei Timișoara! Timp de o săptămână, simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii vor fi programate în mai multe instituţii din Timişoara.

Manifestarea, aflată la a XIV-a ediţie, se înscrie în programul general de implementare, în parteneriat public – privat, a Conceptului Strategic de Dezvoltare Economică şi Socială a Zonei Timişoara, Direcţia 2, Obiectivul 1, Subobiectivul 2, care stipulează: „Asigurarea competitivităţii produselor zonei pe pieţe europene,  afirmarea „mărcii timişorene” ca expresie a nivelului calitativ ridicat al activităţilor economico-sociale ale zonei”.

˝Săptămâna Calităţii Timişorene˝ se desfăşoară concomitent cu săptămâna Europeană a Calităţii şi are ca temă „Calitate pentru sănătate”.  În această perioadă sunt programate simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii, în mai multe instituţii din Timişoara.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Sucursala Timiş, în colaborare cu Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I din Timişoara şi Universitatea de Vest din Timişoara și are loc în perioada 10-14 noiembrie 2014 .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*