Ultimele stiri

Începe anveloparea mai multor blocuri din Timișoara! În ce zone se află apartamentele

bloc

Vești bune pentru mai mulți cetățeni ce locuiesc în Calea Șagului și pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Primarul Nicolae Robu a anunţat că în curând vor începe lucrările de anvelopare termică a mai multor blocuri din aceste zone.

„Am mai încheiat trei contracte aferente proiectului de eficientizare energetică a blocurilor pentru trei loturi de blocuri. Două loturi sunt în Calea Șagului. Vorbim de imobilul 83, bloc 9, scările A, B și C, valoarea lucrării este de 1,2 milioane de lei cu termen de execuţie trei luni, iar contractul a fost câştigat de SC Alexdia Construct. Lotul 2 cuprinde imobilele 1, 3, 5 şi are o valoare 1,3 milioane de lei, fără TVA. Termenul de execuţie a lucrărilor este de trei luni, iar câştigător este AF Consulting SRL. Lotul 3 cuprinde blocul 79, scările A, B și C, situat pe bulevardul 16 Decembrie 1989. Valoarea lucrărilor este de 1,3 milioane de lei, fără TVA, cu termen de execuţie trei luni. Firma executantă este tot SC AF Consulting SRL”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Mii de familii cu venituri reduse vor beneficia de reabilitarea termică a blocurilor în care locuiesc pe bani europeni. În total, la Timişoara, vor fi reabilitate termic din bani europeni aproape 1000 de apartamente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*