Ultimele stiri

Începe demolarea colibelor de la Gara de Nord

colibe Gara de Nord

A început salubrizarea la Gara de Nord. Persoanele fără adăpost au fost de data aceasta în vizorul polițiștilor locali. Acestea au fost identificate și trimise spre localitățile din care provin, iar colibele improvizate în care locuiau urmează să fie demolate.

Ca urmare a igienizării cerute de Nicolae Robu, astăzi  polițiștii locali au trecut la o amplă acțiune de identificare și monitorizare a persoanelor fără adăpost care locuiesc în perimetrul Gării de Nord și zonele adiacente

31 de persoane au fost identificate, cea mai mare parte fiind adulți. Aceștia provin din județe precum: Satu Mare, Mehedinți, Făgăraș, Arad, Timiș, dar și o parte cu domicilii în Timișoara. Ei  au fost înscriși în bazele de date, amprentați de către polițiștii de la TF și verificați pentru a se stabili daca fac parte din categoria persoanelor urmărite pentru fapte de natură penală, fiind ulterior îndrumați către localitățile de domiciliu.

Aceștia locuiau în colibe improvizate, în două cantoane părăsite și în alte astfel de locații ridicate ilegal. O parte aveau chiar un număr mare de câini, pisici, găini, porci și alte animale pe care le creșteau în zona respectivă.

De altfel, lucrătorii de la CFR au și trecut la demolarea colibelor improvizate și salubrizarea zonelor respective.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*