Ultimele stiri

Începe distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană. Ce conțin pachetele

ajutoare UE

Timișorenii cu venituri mici au motive de bucurie! De mâine începe distribuirea pachetelor cu alimente oferite de Uniunea Europeană. Nu mai puțin de 30.000 de persoane vor beneficia de pachetele, care anul acesta vor veni direct în cutii sigilate . Tot ce trebuie să facă beneficiarii este să meargă cu cuponul care atestă ca au dreptul să primească ajutoarele de la UE în locațiile în care vor fi distribuite alimentele.

Diferit de anul trecut, alimentele de la Uniunea Europeană destinate persoanelor nevoiașe nu se vor mai distribui la Halele Timco. Anul acesta, pentru a evita îngrămădeala, ajutoarele vor fi distribuite în două noi puncte. Vorbim despre Liceul Tudor Tănăsescu de pe strada Lorena, nr. 35 și Liceului IC Brătianu de pe strada Cuvin, nr. 2.

Pachetele de la UE sunt compuse din: făină de grâu, făină de mălai, zahăr, ulei, macaroane, conserve din carne de vită, conserve din carne de porc și pateu.

Astfel, în următoarele 30 de zile, cei ce au dreptul să primească ajutoare trebuie să se prezinte la unul dintre cele două puncte de lucru în următoarele intervale orare:

Luni: 8.00 – 14.30

Marţi: 8.00 – 17.30

Miercuri: 8.00 – 14.30

Joi: 8.00 – 16.30

Vineri: 8.00 – 13.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*