Ultimele stiri

Începe JazzTM! Numai ploaia ar putea da peste cap buna desfășurare a festivalului

jazz tm

Doar vremea ar pute încurca Festivalul de Jazz din Piața Victoriei care începe în această seara! Asta spune primarul Nicolae Robu care așteaptă la concerte cel puțin 25-30.000 de timișoreni.

„Nu există nicio problemă, sperăm să avem o ediție cel puțin la fel de reușită ca și cea de anul trecut. Avem doar să ne rugăm să fie vremea bună, pentru că festivalul se desfășoară în aer liber, în Piața Victoriei. Să sperăm că va fi vreme bună, chiar dacă pentru miercuri, cel puțin pentru prima parte a zilei, se anunță anumite intemperii. Eu sper să avem în momentele de vârf, și în acest an, circa 25-30.000 de oameni în Piața Victoriei. Sigur, nu în permanență vor fi 25-30.000, dar la momentele de vârf cu certitudine că vor fi, dacă vremea va fi bună”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Robu spune că va lua parte la toate spectacolele, deși nu este un specialist al jazz-ului, dar vrea să își cultive gusturile.

„Sunt convins că îmi va da mare satisfacție. Nu sunt un foarte mare specialist în acest domeniu, așa cum am declarat și anul trecut, și, cu ocazia acestui festival, îmi mai cultiv gusturile”, spune edilul.

Accesul este liber la toate evenimentele, dar se pot cumpăra bilete pentru locurile special amenajate pe scaune în fața scenei. Pentru JazzTm Primăria a scos la vânzare 400 de bilete, iar până ieri se vânduseră  în jur de 250.

În plus, reprezentanții municipalității anunță că pe parcursul festivalului programul RATT va fi prelungit.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*