Ultimele stiri

Începe o nouă sesiune de admitere la Universitatea Politehnica din Timişoara

universitatea politehnica timisoara

Universitatea Politehnica din Timişoara organizează, în intervalul 5-14 septembrie, sesiunea de toamnă a concursului de admitere pentru ciclul licenţă. Candidații au la dispoziție 304 locuri bugetate, respectiv 509 locuri cu taxă.

Candidaţii se pot înscrie în perioada 05 – 08 septembrie, la sediile facultăţilor. Concursul de admitere va avea loc în data de 10 septembrie la toate specializările, rezultatele finale fiind afișate în 14 septembrie, după cele trei rânduri de confirmări.

Mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul UPT, la secțiunea Admitere.

Universitatea Politehnica din Timișoara se numără printre puținele universități din țară care oferă cazare tuturor studenților săi, netimişoreni, în cele 16 cămine studențești (peste 5000 de locuri de cazare) proaspăt renovate. Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferențiale. Studenții UPT își desfășoară orele de educație fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit și unul descoperit; terenuri acoperite și descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forță și fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru studenți. De asemenea, studenții UPT beneficiază de gratuitate pe transportul în comun din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*