Ultimele stiri

Începe recrutarea candidaților pentru Colegiul Militar Liceal, la Timișoara

militari

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Timiş a început recrutarea candidaţilor pentru Colegiul Militar Liceal – profil matematică-informatică.

Reprezentanții centrului se adrsează în special elevilor claselor a VIII-a şi absolvenţilor ciclului gimnazial cu vârsta de până la 16 ani, băieţi şi fete, care doresc să urmeze un liceu care oferă perspective reale de dezvoltare în carieră.

Cel mai solicitat, din cauza distanţei mai mici, este Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, dar candidaţii pot opta şi pentru Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza sau Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” din Cîmpulung Moldovenesc.

Pe toată durata pregătirii în colegiu, elevii beneficiază gratuit de şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare, şi multe alte facilităţi.

Candidaţii, trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutare, generale şi specifice. Pentru o informare detaliată privind aceste criterii, dar şi privind documentele necesare întocmirii dosarului, tinerii interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Biroului informare-recrutare Timiş unde consilierii în domeniul profesiei militare îi vor sprijini, orienta şi îndruma pentru ca alegerea lor să fie în cunoştinţă de cauză.

La înscriere, candidatul are nevoie de actul de identitate iar formularele tipizate necesare sunt oferite gratuit de personalul Biroului informare-recrutare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*