Ultimele stiri

Începe sesiunea de toamnă, la Universitatea de Vest din Timișoara. Câte locuri sunt disponibile

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că va desfășura sesiunea de admitere de toamnă în perioada 8 – 21 septembrie. 73 de specializări de licență, 90 de programe de master, 5 specializări în limbi străine (engleză, franceză, germană) este oferta Universității.

La licență, din cele 2000 de locuri bugetate alocate în 2014, pentru această toamnă mai sunt disponibile aproximativ 300. În ceea ce privește locurile cu taxă, mai sunt disponibile aproximativ 2600 pentru sesiunea de toamnă.

Ca urmare a numărului mare de înscriși, în vară, în centrele de înscriere și admitere din Deva, Reșița și Dr. Tr. Severin, UVT a decis să le mențină și în sesiunea de toamnă. Acestea vor funcționa în perioada 10 – 12 septembrie și vor prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara. Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

Întregul proces de admitere se desfășoară în perioada 8 – 21 septembrie, fiecare facultate având un calendar propriu al înscrierilor și al desfășurării probelor de concurs, după caz. Detalii pot fi găsite pe pagina de internet a Universității, www.uvt.ro și www.facebook.com/uvtromania .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*