Ultimele stiri

Începe strângerea de semnături care să însoțească memoriul lui Robu către Guvernul Ponta

A renunțat la miting, dar nu și la Centura de Sud a Timișoarei. Chiar dacă ONG-iștii nu i-au venit în sprijin pentru a organiza protestul împotriva Guvernului care a elaborat Master Planul pentru Transporturi aflat în dezbatere, Primarul Nicolae Robu nu renunță la luptă. Scoate artileria grea și cheamă timișorenii să semneze scrisoarea pe care intenționează să i-o trimită lui Victor Ponta.

„Începând de luni, strângem semnături pentru scrisoarea care va ajunge la premier ce vizează finanţarea Centurii de Sud, care nu este inclusă în Master Plan. Centura Timişoarei trebuie să-şi găsească locul în Master Planul de Transporturi. O replică la nemulţumirile noastre trebuie să apară de la Guvern, printr-un document oficial, nu de la Biroul de presă al PSD”, spune primarul Robu.

Pentru început semnăturile vor fi strânse de membrii ACL, căci până în momentul de față nicio asociație apolitică nu s-a arătat interesată de demersul primarului Nicolae Robu. Deși spune că nu și-a dorit ca partidul pe care îl conduce să fie implicat, mai ales fiind campanie electorală, edilul explică că nu a existat altă soluție. Cu toate acestea, voluntarii care doresc să strângă semnături sunt bine veniți, anunță Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*