Ultimele stiri

Incident la Liceul Pedagogic din Timișoara! O elevă a fost rănită la ora de sport, după ce profesoara ar fi forțat-o să facă o rostogolire

liceul pedagogic

O elevă de 15 ani, care este înscrisă în clasa a X-a la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, s-a rănit, astăzi, în zona gâtului. Incidentul s-a petrecut în timpul orei de sport, când profesoara i-a impus să realizeze o rostogolire, deși fata i-a spus că nu poate. O ambulanță a fost chemată la liceul timișorean, iar fata a fost transportată la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” pentru investigații medicale amănunțite.

Totul s-a petrecut în ora de sport de la 11.00 la 12.00, colegii elevei au povestit că profesoara de sport avea inspecție astăzi și a forțat-o pe elevă să realizeze acea rostogolire. Eleva de 15 ani a fost pusă pe perfuzii la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii din Timișoara, iar apoi a fost transportată la Neuromed pentru a i se realiza niște analize neurologice.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la Liceul Pedagogic pentru a analiza situația. Inspectorii școlari au confirmat că, astăzi, urma să aibă loc o inspecție la școala timișoreană. Loredana Nagel, șefa catedrei de Educație Fizică și Sport de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” a încercat să-și apere colega și a afirmat că eleva a suferit o întindere în zona gâtului, “nu e nimic grav, nu s-a întâmplat mai nimic, o mică accidentare la educație fizică sub supravegherea profesorului. A fost chemată mama pentru că copilul a intrat în panică, a spus că o doare foarte tare gâtul și a fost chemată ambulanța pentru următoare investigații”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*