Ultimele stiri

Inconștiență dusă la extrem! Peste 300 de pietoni amendați pentru că au traversat neregulamentar

pietoni

Zi cu ghinion pentru timișorenii care obișnuiesc să treacă strada neregulamentar. Ieri, polițiștii de la Rutieră și de la Ordine Publică s-au aflat pe străzi și au împărțit sute de amenzi pietonilor inconștienți. Astfel, peste 300 de persoane au fost sancționate, într-o singură zi, în urma acțiunii desfășurate.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică au acţionat pe raza judeţului Timiş, pentru reducerea numărului accidentelor de circulaţie şi a consecinţelor acestora ca urmare a indisciplinei pietonale şi nerespectarea dispoziţiilor legale privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public.  Au fost aplicate peste 560 de sancţiuni contravenţionale, 331 dintre acestea fiind aplicate pentru abateri comise de pietoni” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Aceste acţiuni au avut drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul tuturor participanţilor la trafic şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie şi a consecinţelor acestora.

Acţiunile poliţiştilor continuă şi în cursul zilei de astăzi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*