Ultimele stiri

Inconștiență maximă! Abia se țineau pe picioare, dar s-au urcat pe biciclete și au provocat accidente

bicicletă

Doi bărbaţi, sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost accidentaţi de autoturisme, în timp ce se deplasau cu bicicletele pe drumurile publice. În urma testărilor cu aparatul etilotest au rezultat valori de 1,23 şi 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 iunie, în jurul orei 15.30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 39 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe bulevardul Liviu Rebreanu, iar la intersecţia cu strada Hebe, a acroşat un biciclist.

În urma accidentului, biciclistul, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Iaşi, care a pătruns în intersecţie fără să se asigure, a fost accidentat uşor.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.˜

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 21.45, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe D.J. 681.Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 59 de ani, din localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, a condus un autoturism pe drumul mai sus menţionat, din direcţia localităţii Săceni către localitatea Bârna, iar la km 11, într-o curbă uşoară la stânga, a surprins şi accidentat un biciclist. În urma accidentului, biciclistul, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Bârna, a fost rănit uşor. În urma testărilor cu aparatul etilotest, în cazul biciclistului a rezultat o valoare de  1,31 mg/l alcool în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*