Ultimele stiri

Inconștiență maximă! Accident, cu record de infracțiuni

Inconștiența dusă la extrem a unei femei de 39 de ani și a unui tânăr de  24 de ani, le putea fi fatală, după ce aceștia au fost implicați într-un accident! Femeia, fără permis de conducere, aflându-se la volanul unui autoturism neînmatriculat, a acroşat o motocicletă la ieșire din localitatea timișeană Uliuc. Nici victima, conducătorul motocicletei, nu poseda permis de conducere, iar motocicleta era neînmatriculată. În plus, acesta mai era și băut.

Accidentul s-a produs pe D.C. 154, în afara localităţii Uliuc. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 39 de ani, a condus un autoturism, iar la un moment dat a acroşat o motocicletă care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, pasagerul motocicletei, un tânăr de 24 de ani, a fost rănit uşor.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de femeie nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 28 mai, iar femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Totodată, în cazul conducătorului motocicletei, un tânăr de 27 de ani, din localitatea Uliuc, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar motocicleta nu este înmatriculată în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, pe numele ambelor persoane a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile rutiere comise.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*