Ultimele stiri

INCREDIBIL A născut în sicriu, după ce a fost îngropată de VIE. Cum este posibil

sicriu

Doamna Bobin, însărcinată fiind în șapte luni, a venit cu un vapor din Africa în America. Starea ei de sănătate s-a înrăutăţit după câteva zile de la călatorie şi a fost dusă la spital. După alte câteva zile, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, atât femeia cât şi copilul acesteia au fost declaraţi morţi.

Vestea a fost un şoc pentru toată familia, care a început să se pregătească pentru înmormântare. Declaraţia de deces a fost dată de către medic în ciuda faptului că asistenta nu era ferm convinsă că femeia este moartă, pentru că trupul său nu se răcea, iar muşchii abdomenului indicau că aceasta ar fi încă în viaţă. Infirmiera s-a temut la început să spună ceva cuiva, de frică să nu-şi piardă locul de muncă.

Doamna Bobin a fost înmormâtată, iar după terminarea slujbei, convinsă ca femeia încă trăieşte, asistenta i-a povestit constatările sale despre trupul femeii tatălui acesteia. Cei doi au făcut o cerere pentru dezhumarea trupului. Tatăl femeii a obţinut în cele din urmă permisiunea pentru dezgroparea fiicei sale, pe baza declaraţiilor infirmierei. În momentul când a fost deschis sicriul, cei aflaţi la locul faptei au fost martorii unei scene incredibile. Femeia dăduse naştere copilului său, iar trupul neînsufleţit al acestuia se afla lângă trupul mort al mamei. Atât femeia cât şi copilul au fost duşi la autopsie, iar în urma rezultatelor a reieşit că femeia nu a murit din cauza bolii pentru care fusese internată în spital, ci din cauza asfixierii în sicriu. Aceleaşi rezultate au fost date de către specialişti şi în cazul micuţului, care dacă nu s-ar fi aflat în sicriu ar fi putut trăi şi în ziua de astăzi, scrie Blasting News.

1 Commentariu pe INCREDIBIL A născut în sicriu, după ce a fost îngropată de VIE. Cum este posibil

  1. Fodor Mariana // 29 mai 2016 a 13:03 // Răspunde

    Mai documentati-va inainte de a scrie tampenii. Pruncul nu ar fi puput trai si astazi intrucat inamplarea a avut loc in anul 1901 si articolul a fost scris alaltaieri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*