Ultimele stiri

INCREDIBIL Care este adevărata meserie a lui Ghiță Ciobanul? Nu are nicio legătură cu păstoritul

ghita ciobanul

Cel mai îndrăgit cioban din România a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.ro despre relația pe care o are cu părinții săi, dar și despre anii petrecuți pe băncile școlii. Ghiță Ciobanul a povestit că el la bază este de meserie zidar.

Chiar dacă părinții lui Ghiță Ciobanul l-au sfătuit să se țină de școală, el a terminat opt clase și a făcut și o școală de arte și meserii. „Acolo am făcut zidărie, asta a fost calificarea la școala de arte și meserii”, a declarat Ghiță Ciobanul.

“Tata mi-a zis să mă țin de școală și să las animalele, să nu mai mă duc la oi. Nu l-am ascultat și l-am urmat pe el. Mama îmi spunea la fel. La 14-15 ani am fost cu tata în transhumanță, la început a fost greu, dar acum m-am obișnuit. Meseria mi-a rămas de la tata, am furat-o de la el. Nu îmi aduc aminte ce am primit cadou când am împlinit 18 ani, dar știu că atunci eram în transhumanță cu tata. Acolo am sărbătorit majoratul”, a spus Ghiță Ciobanul.

Cel mai îndrăgit baci din România, Ghiță Ciobanul, are reale motive de bucurie. În ultimele luni, viața i s-a schimbat considerabil, după ce a aflat că va fi din nou tătic. El a povestit, cu inima plină de bucurie, că soția sa, Andreea Dănulețiu, este însărcinată în 8 luni și urmează să nască un băiețel, scrie Cancan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*