Ultimele stiri

INCREDIBIL câte operații estetice și-a făcut la față Mihaela Rădulescu. Ce spun medicii

mihaela radulescu

Deși nu vrea să recunoască nici în ruptul capului, Mihaela Rădulescu și-a făcut o serie de operații estetice în zona feței. Acest lucru a fost confirmat de mai mulți medici esteticieni care au analizat chipul noului jurat de la emisiunea „Românii au talent”.

“Din poze reiese că Mihaela Rădulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă, pentru a scapă de ridurile de la ochi şi frunte”, a explicat medicul estetician Victor Schwartz pentru wowbiz.ro.

“Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeţi. În principiu operaţiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retuşat”, a explicat un alt estetician. dr. Călin Doboş.

„Cât despre pomeţi, s-a constatat o dezumflare a acestora odată cu trecerea timpului, practicarea sportului şi dietelor. Soluţiile de umplere sunt mai multe: fie prin injectări cu acid hialuronic, lifting special de pomeţi, implant sau injectare cu grăsime. Mihaela Rădulescu trăieşte dintr-o imagine, ea nu poate rămâne neatentă la aceste aspecte”, a precizat dr. Călin Doboş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*