Ultimele stiri

INCREDIBIL ce selfie și-a făcut un tânăr din Timișoara pentru a-și umili iubita! Imaginea care a rupt în două Internetul VEZI FOTO

selfie

Un adolescent din Timișoara a vrut să-și facă de râs iubita de care tocmai s-a despărțit, iar planul i-a reușit. A postat pe Facebook un selfie care a făcut senzație prin lista sa de prieteni.

Iubita l-a înșelat după câteva luni de relație, iar într-un final s-au despărțit. Tânărul nu a putut însă să treacă ușor peste despărțire și a vrut să le arate tuturor prietenilor ce obiceiuri avea iubita sa. Acesta a postat un selfie în care tânăra, în vârstă de 17 ani, urinează în dreptul unui pom.

Imaginea a stârnit un val de contradicții pe pagina de Facebook, însă autorul a ținut să le explice tuturor de ce a recurs la acest gest.

“Și-a bătut joc de sentimentele mele. Nu am dormit 3 zile și am așteptat-o în fața blocului ei să vorbim. Acum o sună pe maică-mea și face scandal. Ea conștientizează tot ce face. Mie îmi pare rău că am fost cu ea. La câte am aflat că a făcut, mai bine nu eram cu ea”, spune adolescentul.

Tânărul spune că există un filmuleț cu fosta sa iubită, care întreține relații sexuale cu trei băieți în același timp, scrie Cancan.

61592649

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*