Ultimele stiri

Incredibil! Ce vârste au doi hoți prinși de polițiștii timișeni

hot

Trei minori de 14 şi 13 ani au fost identificaţi de poliţişti, fiind bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, în perioada iunie-iulie, de pe raza localităţii timișene Petroman. Acum, pe numele lor a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii oraşului Ciacova efectuează cercetări faţă de trei minori bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă.

“La data de 26 iulie, poliţiştii oraşului Ciacova au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada iunie-iulie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă din localitatea Petroman, iar din interior au sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu în valoare de 2000 de lei. Ieri, 04 august a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat trei minori de 14, respectiv 13 ani, bănuiţi de comiterea faptei. În fapt, aceştia ar fi pătruns în repetate rânduri în locuinţa respectivă, prin spargerea geamului de la fereastră şi forţarea sistemului de închidere, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (hidrofor, instalaţii electrice, etc.) pe care ulterior le-ar fi valorificat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorilor şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*