Ultimele stiri

INCREDIBIL! Copilă de 10 ani lovită de mașină și abandonată pe marginea drumului

accident

A fost lovită de mașină și lăsată să zacă în mijlocul drumului. Vorbim de o fetiță de numai 10 ani ce a trecut prin clipe de coșmar după ce un șofer inconștient a accidentat-o, iar apoi a părăsit locul faptei.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Mănăştiur. Sâmbătă, poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi despre faptul că o minoră de 10 ani a suferit răni în urma unui accident rutier produs pe  D.J. 681A, la data de 26.03.2015. Din verificări, poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului care circula pe drumul mai sus menţionat, în localitatea Mănăştiur, la intersecţie cu D.J. 609 B a surprins şi accidentat minora care se deplasa pe carosabil. După producerea accidentului,conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a condus autoturismul, ca fiind un tânăr de 29 ani, din localitatea Mănăştiur, judeţul Timiş.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*