Ultimele stiri

INCREDIBIL! Într-o comună timișeană s-a schimbat primarul pentru a treia oară în mai puțin de un mandat

Situație fără precedent în județul Timiș! Se întâmplă în comuna Biled, unde, primarul a fost schimbat pentru a treia oară în mai puțin de trei ani. Totul s-a întâmplat după ce, în anul 2013, primarul ales la alegerile din 2012, Leontin Duță, a fost suspendat din funcție după ce acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea fondurilor europene.

Atunci, locul i-a fost luat, pe o perioadă de interimat de vice-primarul Cristian David, care a rămas vice-primar, dar a preluat și atribuțiile primarului. Până de curând acesta a fost cel care s-a ocupat de problemele administrative din Biled, dar în momentul ordonanței traseiștilor, acesta i-a supărat rău pe colegii din Consiliul Local pentru că a decis să treacă la PSD. Astfel, în ultima ședință de Consiliu Local din Biled, s-a decis înlocuirea lui cu independentul Gheorghe Braica, care a preluat funcția de vice-primar, dar și atribuțiile primarului.

Totuși, cel mai probabil, Cristian David va contesta în instanță hotărârea consilierilor, dar și așa lucrurile rămân incerte la Biled.  Asta pentru că este imperativ să se organizeze alegeri parțiale, pentru funcția de primar, după ce, fostul edil, Leontin Duță, a primit recent, sentința definitivă și irevocabilă, de condamnare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*