Ultimele stiri

INCREDIBIL La Timișoara, pista de biciclete de pe malul Begăi trece prin mijlocul unei terase VIDEO

pista biciclete

O nouă premieră la Timișoara. Capitala Banatului nu are doar cea mai îngustă sau cea mai șerpuită pistă de biciclete, ci și una cu totul specială, care trece prin mijlocul unei…terase. Este vorba despre pista de biciclete de pe malul Begăi, care a fost realizată în cadrul unui proiect european.

Astfel, timișorenii care vor să savureze o limonadă pe malul Begăi, vor avea surpriza de a admira nu doar canalul și vegetația, dar și pe bicicliștii care se plimbă pe proaspăta pistă. Asta pentru că pe de o parte și de alta a pistei sunt așezate mese și scaune.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, terenul pe care a fost realizat pista de biciclete în care se află și terasa este unul privat.

Într-un filmuleț postat de YouTube și realiza de un biciclist se observă cât de dificil este să pedalezi pe proaspăta pistă de pe malul Begăi. „Pistă” de biciclete în Timișoara pe malul Begăi. Voi ce părere aveți? V-ati da cu bicicleta pe așa ceva?”, a scris cel care a postat filmulețul pe Internet.

1 Commentariu pe INCREDIBIL La Timișoara, pista de biciclete de pe malul Begăi trece prin mijlocul unei terase VIDEO

  1. Daca ati fost prin Grecia, stimati jurnalisti poate ati observat ca in unele locuri chelnerii teraselor traverseaza strada si doua trotuare ca sa serveasca la mesele de pe malul marii. De ce ar fi inacceptabil pe malul Begai.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*