Ultimele stiri

INCREDIBIL! Mihaela Rădulescu: ”Mai ştii să faci şi altceva cu scula aia?”

mihaela radulescu

Ediţia specială de Paşte a show-ului ”Românii au talent” a adus-o din nou în centrul atenţiei pe Mihaela Rădulescu.

Momente cu adevărat incitante, duminică seara, la ‘Românii au talent”. După ce a pus pe jar toată suflarea masculină, aplecându-se prea mult pentru a da un autograf pe un poster, Mihaela Rădulescu a oferit un alt moment incendiar.

Jurata de la ”Românii au talent” a avut un mesaj incredibil la adresa unui concurent, care i-a lăsat pe toţi mască când a apărut pe scenă cu o drujbă. Bărbatul a sculptat cu drujba într-o bucată de lemn, fapt care a încântat-o la nebunie pe Mihaela.

”Mai ştii să faci şi altceva cu scula aia? Eşti un bărbat adevărat!”, a fost replica acesteia. De aceea, el a dorit să îi arate Mihaelei ce mai poate face cu drujba, şi a desfăcut mai multe sticle de bere cu ea. Deşi momentul nu a fost deloc artistic, el a fost trimis direct în etapa următoare, scrie Obiectiv.

1 Commentariu pe INCREDIBIL! Mihaela Rădulescu: ”Mai ştii să faci şi altceva cu scula aia?”

  1. Se pare ca exista in Romania mioritica un soi de pepiniera unde se cultiva si se cresc mihaelele, oanele, iuliile. No, acestea nu sunt flori: sunt tufe de buruieni de la portile orientului. Cea mai veche buruiana, otravitoare in doze prea mari, Mihaela Radulescu. Urmatoarea, in ordine cronologica, ar fi Oana Zavoranu, otravitoare in egala masura insa prin diferite manifestari, si cea mai recenta, insa la fel de otravitoare prin modul de folosinta, Iulia Albu. Aceste buruieni cresc si exista prin simbioza, precum pasarea pluvian, care ciuguleste resturile dintre dintii crocodilului de Nil. Astfel, Mihaela, Oana si Iulia cauta un crocodil spre a coexista simbiotic: vile de Monaco, telenovele de prost gust, sau in cazul Iuliei, un crocodil de renume care sa-i ofere un nume si oarece pozitie sociala.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*