Ultimele stiri

INCREDIBIL Muncitorii din zona Pieţei Unirii au plecat, din nou, acasă pentru că au treburi gospodăreşti. PSD Timiş: „O nouă explicaţie ridicolă”

Unirii

Consilierul local PSD Alfred Simonis îi bate, din nou, obrazul primarului Nicolae Robu pentru că muncitorii lipsesc de pe şantierele din centrul istoric al oraşului. „Lucrările de reabilitare a centrului istoric al Timişoarei sunt luate în derâdere de societatea care a câştigat licitaţia, iar reacţia administraţiei locale întârzie să apară. După ce în urmă cu două săptămâni primarul Nicolae Robu anunţa senin că pietrarii au plecat la cosit fânul, acum vine cu o nouă explicaţie ridicolă care să justifice lipsa muncitorilor de pe şantiere: oamenii au treburi în gospodăriile proprii”, spune pesedistul.

Tocmai de aceea, PSD Timiş îi solicită lui Nicolae Robu să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările din zona Cetate să fie finalizate la timp, termenul limită fiind de 31 decembrie 2015, şi „să nu se mai ascundă în spatele unor scuze penibile”.

„Considerăm că este inadmisibil ca o lucrare atât de importantă să fie tratată cu dispreţ de firma câştigătoare a licitaţiei şi cu nonşalanţă de primarul Nicolae Robu. Ritmul alert de dezvoltare a oraşului, clamat atât de des de edilul Timişoarei, se simte doar în declaraţii publice, nu şi în acţiuni concrete, care, vedem cu toţii, lipsesc cu desăvârşire. În final, rămâne o singură întrebare pe care dorim să o adresăm primarului Nicolae Robu: dacă termenul de execuţie este depășit, cine va răspunde pentru pierderea a milioane de euro din fondurile europene alocate pentru această lucrare?”, mai transmit reprezentanţii PSD Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*