Ultimele stiri

INCREDIBIL! Nu se lucrează în Piața Unirii din Timișoara pentru că pietrarii au plecat la FÂN

piata unirii

Declarație incredibilă făcută, astăzi, de Nicolae Robu. Potrivit primarului Timișoarei, în Piața Unirii nu se lucrează pentru că pietrarii trebuie să cosească iarba de acasă.

„După ce m-am întors din Statele Unite m-am dus să văd ce s-a mai lucrat în Piața Unirii. Am găsit mai puțini muncitori decât de obicei. Nu era niciun șef acolo, am discutat cu muncitorii, am întrebat cum de sunt așa de puțini, unii mi-au spus că mai sunt vreo trei, patru pe acolo. Le-am spus că tot foarte puțini sunt, ei mi-au răspuns că s-au dus la fân, dar că termină ei cu fânul și vin înapoi. Aceștia sunt oamenii, pietrarii aceștia sunt oameni din Maramureș, oameni din Moldova, foarte pricepuți, dar care nu trăiesc numai din cioplitul pietrei, ei când trebuie să meargă la gospodăriile lor să-și cosească fânul, să-l pună la uscat, lasă piatra din Piața Unirii. Ei au semnat contract, dar firma respectivă ce să facă? Este foarte mică piața de pietrari”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Lucrările în Piața Unirii, dar și din celelalte zece străzi și trei piețe din Zona Cetate ar trebui finalizate până la sfârșitul acestui an. Edilul șef nu poate însă promite că acestea se vor termina anul acesta, pentru că sunt probleme atât cu piatra, cât și cu muncitorii.

Foto: Flavius Neamciuc

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*