Ultimele stiri

INCREDIBIL! Paranghelie pe treptele catedralei din Timişoara. Se cere demisia şefului poliţiei locale FOTO

Scene incredibile petrecute chiar pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timişoara. La o nuntă de romi care a avut loc săptămâna trecută, petrecăreţii au savurat câte o bere chiar în faţa lăcaşului de cult. Fotografiile revoltătoare cu rromii care petrec pe treptele catedralei au ajuns pe Facebook. Acum, se cere demisia şefului Poliţiei Locale Timişoara, Dorel Cojan.

„Duminică, 5 iulie 2015, dl. Bogdan Constantinescu a făcut o serie de fotografii care imortalizau o nuntă de ţigani (da, ţigani – nu romi!) care au ajuns să transforme treptele Catedralei Miropolitane din Timişoara în birt! Toate astea la nici 100 de metri de Primărie şi într-un loc unde patrularea poliţiei locale ar trebui să fie intensă! Constatând haosul şi incapacitatea Poliţiei Locale de a stăpâni infracţionalitatea stradală din Timişoara, solicităm demisia urgentă a directorului Poliţiei Locale Timişoara – dl. Dorel Cojan! Pentru cine a uitat, în 17 Decembrie 1989, pe aceste trepte a curs sânge de martir!”, scriu pe Facebook creatorii grupului „Cerem demisia directorului Poliţiei Locale Timişoara„.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Timişoara, organizatorii nunţii s-au ales cu o amendă de 400 de lei pentru că nu aveau aviz pentru a circula cu o caleaşcă de cai prin oraş.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a arătat revoltat atunci când a văzut imaginile cu petrecăreţii de etnie rromă care beau bere pe treptele catedralei.

„Este inadmisibil ce fac acești indivizi, este absolut inadmisibil. O să cer să văd ce se poate face în continuare, chiar după ce s-a consumat evenimentul, pentru că măcar o parte dintre ei pot fi identificați și cred că se pot găsi temeiuri legale pentru a fi sancționați. Vor să facă nunţi – nu-i nicio problemă, e plin de restaurante, de pensiuni în jurul Timişoarei, să meargă acolo să facă manifestări în stilul lor caracteristic. Pe raza oraşului pot să facă nuntă ca orice cetăţean într-un local închis, fără să producă gălăgie şi deranj pentru cei din jur”, a declarat nervos, ieri, Nicolae Robu.

Foto: Bogdan Constantinescu

 

 

2 Commentarii pe INCREDIBIL! Paranghelie pe treptele catedralei din Timişoara. Se cere demisia şefului poliţiei locale FOTO

  1. domnul constantinescu, marele fotograf al momentului, in loc sa sune la politie a preferat sa faca ce face tot romanul guraliv cand vede ceva: s-a apucat de facut poze.. mai mult de atat apar pozele dupa 7 zile…mare stire mare… astia sunteti domnilor …cand e vorba de spirit civic toata lumea pe burta cand e vorba de galagie si mistouri sunteti cei mai tari….pacat de vaida asta ca a imbatranit degeaba si il stie lumea mai mult ca prieten al lui teo decat ca altceva…cat despre cereri de demisie ca a constatat el incapacitate in randul politiei mai usor ca pana una alta sunt altii care sa evalueze lucrurile astea…dar poate niscaiva bani cantaresc destul pentru a face galagie in mediul online si a castiga si ceva capital de imagine ca nu mai auzise nimeni nimic de domnia sa…

    • Bogdan Constantinescu // 10 iulie 2015 a 18:38 // Răspunde

      Sunam la politie…primeau o amenda de 200 de lei si continuau linistiti…eu am postat pozele initial pe flickr fara nicio intentie da a le da presei…un amic a facut asta si am constatat ca au devenit virale peste noapte.Nu sunt nici jurnalist si nu ma consider nici fotograf…sunt un biet amator…si nu am avut absolut nimic de castigat in urma acestor poze…nu am fost intrebat de nimeni pana acum daca e ok sa republice pozele…presa locala a facut asta,oricum nu asta era ideea…o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte…cat despre d-l Vaida nu-l cunosc personal,dar intr-un stat civilizat asa ar cam trebui procedat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*