Ultimele stiri

INCREDIBIL! Pentru câţi bani a vândut Oana Zăvoranu înmormântarea mamei sale. A făcut o AVERE

oana zavoranu

Oana Zăvoranu s-a gândit la bani și în zilele în care s-a pregătit să-și înmormânteze mama. Potrivit Obiectiv, Oana ar fi făcut o mică avere după ce a decis să apară la televizor în ultimele zile, la diferite emisiuni, evident contracost, pentru a vorbi despre moartea Mărioarei Zăvoranu.

De vineri dimineața, de când Mărioara a murit pe un pat de spital, după o suferință de trei luni, Oana a fost nelipsită de pe micile ecrane. Imediat după decesul mamei sale, Oana Zăvoranu a semnat un contract cu trustul Intact pentru mai multe apariții.

Astfel, Oana a reușit să strângă 26.000 de euro în ultimele zile. Concret, pentru show-ul din după-amiaza de vineri, adică transmisiunea live din vila Mărioarei de la Acces Direct, vedeta ar fi primit 5.000 de euro.

De asemenea, pentru intervențiile și transmisiunile în direct de sâmbătă și duminică, până Mărioara Zăvoranu a fost îngropată, Oana a mai câștigat 15.000 de euro. Totodată, Oana Zăvoranu a primit și 6.000 de euro pentru trei ediții ale show-ului de noapte al trustului Intact.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*