Ultimele stiri

INCREDIBIL! Tânără lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism. La volan, un copil de 13 ani

smurd

S-a urcat la volanul unui autoturism, a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la fața locului. Este povestea unui copil de 13 ani, care s-a ales cu dosar penal după ce inconștiența sa era să-i fie fatală tinerei accidentate.

“Joi, în jurul orei 19.00, copilul de 13 ani, cetățean german, a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie, din Timişoara, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş, a suferit răni uşoare”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Băiatul de 13 ani este membru al clanului Cârpaci. Acum, el s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără permis. În plus, mai este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

 

1 Commentariu pe INCREDIBIL! Tânără lovită pe trecerea de pietoni de un autoturism. La volan, un copil de 13 ani

  1. Ce clan !? Ce membru la 13 ani ?! Un tiganus amarat s-a urcat la volan (normal, ei nu au ABSOLUT nimic in cap la nicio varsta) si a lovit o fata. Il tot executam pe loc daca eram de fata.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*