Ultimele stiri

INCREDIBIL! Un elev din Timiş a intrat la liceu, la Matematică-Informatică, cu media 2,51. Vezi topul celor mai bune şcoli din judeţ

evaluarea nationala

Rezultatele primei repartizări computerizate la liceu au fost făcute, publice, astăzi, de către reprezentanţii Ministerului Educaţiei. Astfel, cei aproape 4.000 de elevi din judeţul Timiş care au completat fişe de înscriere la liceu, au putut afla dacă au intrat la şcoala preferată. Peste 300 de locuri au rămas libere în clasa a IX-a în şcolile din judeţul Timiş. Acestea vor putea fi ocupate în perioada următoare, pentru că vor mai avea loc încă două etape de înscrieri.

După prima repartizare computerizată, în judeţul Timiş au intrat la liceu 3.806 elevi, 367 dintre aceştia chiar şi cu medii sub 5. Doi elevi au reuşit performanţa de a avea media de admitere 10, Răzvan Florescu şi Ioana Paulescu, care au optat pentru specializarea Matematică-Informatică de la Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara. Alţi 20 de elevi au intrat la liceu cu medii peste 9,90.

Pe de altă parte, şase elevi au reuşit să intre la liceu chiar şi cu medii sub 3. Cea mai mică medie de admitere în judeţul Timiş a fost 2,51, a unui elev care a ajuns în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Alexandru Mocioni” din Ciacova, la specializarea Matematică-Informatică.

Iată pe ce specializări s-au „bătut” elevii din Timiş:

Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” din Timişoara, specializarea Matematică – Informatică – ultima medie 9,53;

Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, Ştiinţe ale Naturii – 9,46;

Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timişoara, Matematică – Informatică – 9,42;

Colegiul Naţional “C. D. Loga” din Timişoara, Matematică – Informatică – 9,34;

Colegiul Naţional Bănăţean, Matematică – Informatică – 9,29;

Colegiul Naţional “C. D. Loga”, Ştiinţe ale Naturii – 9,24;

Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau”, specializarea în limba germană – 9,23;

Colegiul Naţional “Ana Aslan”, Matematică – Informatică – 9,14;

Colegiul Naţional Bănăţean, Ştiinţe ale Naturii – 9,12.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*