Ultimele stiri

INCREDIBIL Un timișorean a cumpărat un smartphone de 1.200 de lei și a primit în schimb o PIATRĂ

piatra colet

Ionuț Mihoc, un tânăr din Timișoara, a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, după ce a comandat un smartphone în valoare de 1.200 de lei, primind în colet o piatră.

„În ziua în care trebuia să se facă livrarea, eu am fost plecat și i-am spus curierului să lase coletul la sediul Cargus pentru că o să trec eu să îl iau. M-am întors târziu în oraș și nu am mai apucat să merg să ridic coletul, iar a doua zi trebuia să primim colet prin Cargus de la alți furnizori. A fost un coleg să ridice toate coletele și m-a sunat colegul să îmi spună că e cam scumpă piatra pe care am cumpărat-o. Inițial am crezut că glumește, dar apoi mi-am dat seama că nu glumește și în colet e un bolovan”, a povestit tânărul.

După mai multe verificări, reprezentanții eMag au stabilit că telefonul se afla în cutie, în momentul predării către firma de curierat. Cargus și-a asumat „eroarea”, fără a oferi însă alte informații suplimentare. „Când m-a sunat, șoferul de la Cargus mi-a spus că a lăsat telefonul la firmă (n.r. sediul firmei de curierat), dar niciunde nu era specificat ce conține coletul. În plus, șoferul nu mai răspunde deloc la telefon. Mai aveam colete de primit, le-a dat altui coleg. Părerea mea e că a fost șoferul de la Cargus. Se vede că respectivul colet e lipit cu super-glue”, a mai declarat Ionuț, potrivit Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*