Ultimele stiri

Incredibila transformare a timișeanului Costel Busuioc! Cum arată acum tenorul care a făcut senzație cu vocea lui! FOTO

costel busuioc

Costel Busuioc, zidarul-tenor care a fost descoperit la un concurs de talente în Spania, a ajuns mare. Mai exact, timpul petrecut în anonimat se pare că l-a afectat destul de mult, iar artistul s-a îngrășat enorm, ajungând de nerecunoscut.

Imediat după concursul din 2008 din Spania, Hijos de Babel, presa din România l-a denumit pe românul zidar “Pavarotti din Carpați”.

Chiar dacă el merită această poreclă datorită vocii sale extraordinare, acum el se poate făli și cu fizicul impunător al regretatului tenor italian, Luciano Pavarotti. „Acum no, ce să facem, asta e. Fiecare cu problemele lui”, a spus despre faptul că s-a îngrășat Costel Busuioc.

După ce a reușit să încaseze uriașa sumă de 100.000 de euro în Spania, Costel a revenit pe meleaguri mioritice. Împreună cu soția sa Daniela și cei patru copii s-au retras în Timișoara, unde și-au cumpărat un teren și o mașină.

Potrivit apropiaților familiei Busuioc, el și-ar fi lăsat nevasta și cei patru copii și ar fi început o nouă relație cu o femeie mult mai tânără, scrie Cancan.

costel busuioc

 

1 Commentariu pe Incredibila transformare a timișeanului Costel Busuioc! Cum arată acum tenorul care a făcut senzație cu vocea lui! FOTO

  1. Domnilor, Daca ati ajuns sa citati CanCan ati ajuns cam jalnici…
    incercati sa simulati mai bine ca sunteti profesionisti si nu can can.
    Sau a fost un articol platit, ca multe altele?
    Cam flamanzi ati ajuns…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*