Ultimele stiri

INEDIT! În curtea unei școli de elită din Timișoara a fost ridicată o BISERICĂ

biserica cd loga

Premieră la Timișoara! În curtea Colegiului Național „C. D. Loga” a „răsărit” o biserică. Lucrările de la lăcașul de cult au început în anul 2000 și de abia acum au fost finalizate.

Ieri, a fost oficiată o liturghie la noua biserică, la care a participat și Mitropolitul Banatului IP Ioan. Nu au lipsit de la eveniment elevi și profesori, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Timiș. După liturghie, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Ioan a oficiat slujba de binecuvântare a paraclisului şi a lucrărilor intreprinse la edificarea sfântului locaş.

În final, Mitropolitul Banatului a oferit Mariei Ştefan, directorul Colegiului Naţional “Constantin Diaconovici Loga”, o icoană cu Maica Domnului şi o Sfântă Scriptură pentru biblioteca liceală.

Paraclisul din incinta Colegiului Naţional “Constantin Diaconovici Loga” din Timişoara poartă hramurile “Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan” şi “Sfântul Apostol şi Evanghelist Luca” şi a luat fiinţă cu binecuvântarea fostului mitropolit Nicolae Corneanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*