Ultimele stiri

INEDIT Lugojenii vor ieși la plimbare cu bicicleta în…pijamale

lugojul pedaleaza

Eveniment inedit la Lugoj! Iubitorii mersului pe două roți sunt invitați să iasă la plimbare cu bicicleta îmbrăcați ca pentru somn, adică în pijamale. Tura ciclistă „Lugojul pedalează în pijamale” are loc pe 7 septembrie.

„Scopul este de a ne face mai vizibili în trafic prin această postură inedită, dar şi de a aduce o bucurie celor mici care ne însoţesc de fiecare dată la plimbările cu bicicleta şi care sunt dornici să-şi etaleze îmbrăcămintea pentru noapte”, a precizat Alin Roşu, organizator al campaniei.

Lugojenii sunt așteptați de la ora 17.30 pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, iar plecarea în tură va fi la ora 18.00 pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor -N. Bălcescu – Ep. Dr. Ioan Bălan – MOL Caransebeşului – retur pe Ep. Dr. Ioan Bălan – Bucegi – Unic – Timişoarei – OMV – 1 Decembrie – Universitatea Drăgan.

La finalul turei cicliste, în amfiteatrul exterior al Universității Drăgan, organizatorii au pregătit o Pijama Party. “Am pregătit mai multe atracţii pentru final, cei mici se vor juca cu clovnii aduşi de noi, vor face baloane, vor primi cadouri din partea Autoliv, unul dintre colaboratorii noştri din acest an, iar în cadrul unei tombole se vor oferi trei pijamale, extragerea fiind bineînţeles realizată ca şi până acum pe baza numerelor de înmatriculare ale bicicletelor”, transmit organizatorii evenimentului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*