Ultimele stiri

INEDIT Pimbări GRATUITE cu tramvaiele Armonia, proaspăt modernizate, la Timişoara

tramvai armonia

Timişorenii sunt invitaţi să se plimbe cu tramvaiele Armonia, proaspăt modernizate, gratuit pe străzile oraşului. Acţiunea are loc în zilele de 17, 21 şi 22 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Mobilităţii. Astfel, reprezentanţii RATT anunţă că, în aceste zile, cine va călători cu tramvaiul Armonia nu va avea nevoie de bilet compostat sau de abonament.

„Pentru zilele de sfârşit de săptămână, din 18 până în 20 septembrie, punem la dispoziţia grupurilor organizate vagonul restaurant (TramTur). Acesta are o înfăţişare diferită la exterior, iar în interior are acelaşi mobilier modern, monitoarele, precum şi sistemul de sonorizare/climatizare”, transmit reprezentanţii RATT.

Cursele vor avea loc în 18, 19 şi 20 septembrie, de la ora 16.30 până la ora 17.30. Tramvaiul va pleca din Piaţa Libertăţii şi va înconjura zona Cetate, actualul traseu al liniei 6, adică Piaţa Libertăţii, Piaţa 700, Catedrala Mitropolitană, Piaţa Maria, Piaţa Bălcescu, Banatim, Piaţa Traian, Prefectură, Piaţa Libertăţii. Locurile disponibile în vagon sunt în număr de 30, de aceea este nevoie de rezervare pe adresa de e-mail muzeu.transport@ratt.ro. Se pot înscrie doar grupurile organizate, de minimum 15 persoane până în 17 septembrie.

Săptămâna mobilităţii este un eveniment european care încurajează utilizarea mijloacelor de transport nepoluante: biciclete, role, transport electric, precum şi a mersului pe jos pentru sănătatea personală şi un aer mai curat. RATT încurajează şoferii să profite de această ocazie pentru a face o plimbare cu noile tramvaie pus gratuit la dispoziţia doritorilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*