Ultimele stiri

INEDIT Singura trupă de surf rock din România lansează la Timişoara primul videoclip

Singura trupă de surf rock din România, Grave for Sale, lansează vinerea viitoare, pe 28 august 2015 primul videoclip al formatiei intitulat “Angry Surfer”.

Grave for Sale a fost înființată în 2012 şi până în prezent toate piesele bandului sunt compoziții proprii.  Planurile și repetițiile au început la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band. După apariţia primului E.P. intitulat New Moon în martie 2014, Iancu Jianu a plecat din band, ulterior s-a alăturat Robyn Grozoni  la acordeon şi clape.

Pe data de 28 august, Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul  special al trupei Arc Gotic. Videoclipul vorbeşte cu umor despre un surfer aflat în Timişoara care încearcă din răsputeri să găsească un loc propice pentru a-şi lansa placa de surf pe valuri, asftfel că locaţia aleasă pentru lansare este mai mult decât potrivită. Clipul a beneficiat de o scurtă campanie de promovare pe Instagram şi Facebook, cu teasere foto şi video desfăşurate încă de la începutul lunii.

Arc Gotic, înfiinţaţi în 1992, se încadrează în genul cold wave, beneficiind încă de la începutul activităţii de maxima apreciere a publicului dornic de sounduri darkwave şi instrumente clasice (vioară, acordeon). În 1994 au lansat primul album, inspirat de versurile lui George Bacovia, “Catheism”. În iunie 1998 apare “Decadent”, iar în 2008 „Pavilion Marilla”, album realizat în regim propriu. Arc Gotic înseamnă  Ciprian Costache (voce si chitara), Florin Turta (tobe) Florin Ban (vioara) şi Ciprian Bun (bass), apariţiile lor live în Timişoara fiind destul de rare, astfel că Grave for Sale sunt onoraţi să îi aibă ca invitaţi la această lansare ce se va desfăşura vineri cu începere de la ora 21.00 la D’arc pe Mal.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*