Ultimele stiri

Inelul IV de circulaţie din Timişoara, finalizat până în 2018

masini

Traseul Inelului IV de circulaţie va fi finalizat până în anul 2018, au anunţat, astăzi, reprezentanţii municipalităţii. După ce acest inel va fi finalizat, urmează centura de ocolire a Timişoarei.

„Prin acest proiect vom crea un traseu de trafic de la AEM, din sensul giratoriu, prin partea de est a orașului, până la intersecţia cu Calea Lipovei și de acolo, prin partea de nord, înspre vest, până în Dâmbovița. O parte din acest traseu este circulabil în momentul de față, altă parte există, dar într-o formulă care nu este satisfăcătoare și va trebui supusă unei modernizări, iar o altă parte nu există și va intra în lucru. Noi ne-am dori ca până în 2016 pe vremea asta să avem finalizat un nou tronson și estimăm că până în 2018 tot Inelul IV va fi funcțional. Din păcate, municipiul Timişoara nu are nici acum finanțare pentru proiectul centurii ocolitoare și cu atât mai mult în absența centurii este important să avem acest inel periferic”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, în curs de proiectare se află amenajarea străzii Grigore Alexandrescu, tronsonul cuprins între Calea Torontalului şi Calea Aradului, pe o lungime de aproximativ 800 m. De asemenea, este finalizat proiectul tehnic pentru amenajarea sectorului cuprins între strada Măcin şi strada Constructorilor, pe o lungime de aproximativ 1.600 m.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*