Ultimele stiri

INEVITABILUL s-a produs: Mihaela Rădulescu, dată afară de PRO TV de la „Românii au talent”

mihaela radulescu

După scandalurile în care a fost implicată, Mihaela Rădulescu a fost dată afară de la „Românii au talent”. Jurnalistul Marius Tucă susține acest lucru pe blogul său, iar PRO TV ar urma să facă un anunț oficial în acest sens.

Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu și-a încetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleași surse indica drept principala cauză a acestei rupturi, notorietatea negativă adusă de gesturile și comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului „Românii au talent”, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni, scrie Realitatea.

1 Commentariu pe INEVITABILUL s-a produs: Mihaela Rădulescu, dată afară de PRO TV de la „Românii au talent”

  1. Se pare ca exista in Romania mioritica un soi de pepiniera unde se cultiva si se cresc mihaelele, oanele, iuliile. No, acestea nu sunt flori: sunt tufe de buruieni de la portile orientului. Cea mai veche buruiana, otravitoare in doze prea mari, Mihaela Radulescu. Urmatoarea, in ordine cronologica, ar fi Oana Zavoranu, otravitoare in egala masura insa prin diferitele moduri de manifestare, si cea mai tanara, insa la fel de otravitoare prin modul de folosinta, Iulia Albu. Aceste buruieni cresc si exista prin simbioza, precum pasarea pluvian, care ciuguleste resturile dintre dintii crocodilului de Nil. Astfel, Mihaela, Oana si Iulia cauta un crocodil spre a coexista simbiotic: vile de Monaco, telenovele de prost gust, sau in cazul Iuliei, un crocodil de renume care sa-i ofere un nume si oarece pozitie sociala.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*