Ultimele stiri

ÎNFIORĂTOR Fetiță de doar doi ani din județul Timiș VIOLATĂ. Cine este agresorul

fetita violata

O întâmplare teribilă a avut loc, în acest an, într-o comună dintr-o localitate timișeană. O fetiță care nu împlinise doi ani a fost violată de fostul concubin al mamei sale, care potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș a mai fost condamnat în trecut pentru incest.

Fetița a ajuns pe mâna medicilor doar după ce mama a lăsat-o un timp să sângereze. „Avem un caz de abuz sexual înfiorător asupra unei fetițe de nici doi ani, a împlinit doi ani în ziua în care am externat-o. Individul, că om nu pot să-i spun, a abuzat-o sexual. În acest moment, copilul este securizat și evaluat psihologic, foarte multe nu știe la doi ani, dar amprenta emoțională a acestui abuz rămâne în memoria ei”, a spus, astăzi, Emilia Milutinovici, directorul DGASPC Timiș.

Reprezentanții DGASPC Timiș sunt revoltați de faptul că mama fetiței de doi ani nu a fost sancționată în niciun fel de către organele abilitate ale statului pentru că nu a semnalat imediat incidentul, ci a așteptat în speranța că sângerarea se va opri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*