Ultimele stiri

ÎNFIORĂTOR! Prima imagine cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital. Este scandalos cum s-a fotografiat o asistentă cu artistul

gabriel cotabita spital

O imagine scandaloasă cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital a ajuns pe Internet. Vă reamintim că artistul a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident vascular cerebral.

În imaginea făcută publică de Wowbiz, Gabriel Cotabiţă apare întins pe pat, iar o femeie în halat albastru, cel mai probabil angajată a Spitalului de Urgenţă Floreasca, stă alături de el în pat, lungită, cu un picior peste piciorul interpretului şi cu o mână pe pieptul lui gol.

„Conducerea spitalului a dispus demararea unei cercetări administrative pentru a se vedea circumstanţele în care este posibil să fi fost făcută această fotografie la noi în spital. În momentul de faţă luăm în calcul toate posibilităţile, nu vă pot confirma în momentul acesta dacă este angajata noastră sau nu. Şefa de secţie verifică toate asistentele. Va trebui audiat tot personalul”, a declarat Bogdan Opriţa, pentru emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1.

media_143678597336854700_65961300

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*