Ultimele stiri

Înfrângere pe Dan Păltinișanu. ACS Poli – Petrolul 0-3

ACS Poli

Victorie clară a Petrolului pe stadionul Dan Păltinișanu. ACS Poli Timișoara se bate în continuare la retrogradare, după ce lupii au marcat de trei ori în primul act al meciului disputat sâmbătă, la Timișoara. Scor final ACS Poli Timișoara-Petrolul Ploiești: 0-3.

Petrolul a deschis scorul în minutul 20, după un fault în careu la Tamuz, semnalizat de arbitrul adițional. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Albin. Uruguayanul din lotul lupilor a înscris, apoi, golul meciului dintr-un voleu, fază la care portarul Nuno Claro a scăpat mingea în poartă. Meciul a continuat cu cea de-a treia reușită a galben-albaștrilor. Geraldo a marcat cu o lovitură de cap impecabilă.

La Poli, criza se adâncește, iar antrenorul Dan Alexa, rămâne să se ocupe de salvarea echipei. La finalul partidei cu Petrolul, Chirurgul a recunoscut superioritatea adversarilor, despre care spune că au jucat mai bine.  „Vreau să şterg cu buretele ce a fost în acest meci, pentru noi urmează două finale, cele cu Galaţi şi cu Ceahlăul, două finale ce pot stabili deznodământul campionatului. Înfrângerea e usturătoare, mă supără cel mai mult scorul final, să fim realişti au jucat mai bine”

Pentru ACS Poli Timişoara au evoluat: Nuno Claro – Belu, Scutaru (cpt.), Mera, Morariju – Gorobsov – Trandu, Poparadu, Hasani, Boldea – Szekely. Rezerve: Pap – Petrovic, Roman, Bălace, Mansour, Nanu, Nohai. Antrenor: Dan Alexa

Petrolul Ploieşti a intrat în teren cu: Pecanha – Alcenat, Gerardo Alves (cpt.), Gerson, Guilherme – Mustivar, De Lucas – Priso, Teixeira, Albin – Tamuz. Rezerve: Bornescu – Beţa, Ad. Mutu, Zicu, L. Marinescu, Fernandez, Romario S. Antrenor: Răzvan Lucescu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*