Ultimele stiri

ÎNFRICOȘĂTOR Această fată s-a fotografiat zi de zi vreme de 1 AN. Finalul este TRAGIC FOTO și VIDEO

violenta domestica

Tânăra care apare în 365 de imagini ajunge ca la finalul unui clip să fie de-a dreptul desfigurată. La început, tânăra apare foarte zâmbitoare în imagini, dar spre final aceasta nu mai este așa. După succesiunea mai multor fotografii, se poate vedea cum aceasta apare, mai întâi plânsă, iar la câteva zile, cu lovituri pe față.

Tânăra, victimă a violenței domestice, arată cum, la început , totul pornește cu o minusculă vânătaie. Apoi, încet, încet, pe zi ce trece, în cadrul unui an de zile, loviturile devin mai puternice și fața femeii zâmbitoare de la început se transformă într-una plină de răni.

Cel mai șocant este finalul unde victima apare desfigurată din cauza abuzului domestic, și asta din cauza loviturilor primite la nivelul feței. Chipul femeii de la final aproape că nu mai seamănă deloc cu cel al tinerei drăguțe de la început.

Multe femei se confruntă cu astfel de situații în ziua de astăzi și foarte puține au curajul să facă ceea ce a făcut tânăra din imaginile de mai sus, scrie Antena 3.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*