Ultimele stiri

Îngerii Galbeni nu mai pot să îşi desfăşoare activitatea în Timişoara. Decizia a fost luată de Consiliul Local

Ingerii Galbeni

E oficial! Îngerii Galbeni din Timişoara, dar şi alte firme de acest gen, îşi vor lua „zborul” după ce Consiliul Local a luat astăzi o decizie, pe această temă.

Aşa cum s-a anunţat mai devreme, Nicolae Robu a comunicat că activitatea firmelor care ridică maşini din parcările supermarketurilor din oraş va fi stopată. Acum acest lucru este posibil datorită unui HCL prin care se interzice autorităților comerciale să mai încheie contracte cu astfel de firme.

Oficialii oraşului au pus ochii şi pe maşinile Îngerii Galbeni care sunt amplasate în oraş, pe spaţiul public, pentru a-şi face reclamă.

Nicolae Robu a făcut un apel către Poliţia Locală prin care îi cere să se sesizeze în această privinţă şi să se asigure că firma are autorizaţie pentru a-şi face reclamă pe spaţiul public.

Majoritatea problemelor cu maşini care staţionează pentru durate lungi de timp în parcările supermarketurilor erau la magazinul Profi din Calea Şagului. Referitor la acesta, viceprimarul Dan Diaconu a declarat că este mai degrabă vorba despre o problemă a numărului de locuri de parcare şi că aici se va delimita un spațiu de staţionare de care să se poată bucura locuitorii din zonă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*